lørdag 22. mars 2014

Fin utsikt!


Jeg kaller tredemølla for tenkemølla. Ikke uten grunn. Når jeg går på tredemølla er det ikke bare kroppen som jobber, tankene legger ut på vandring. En vandring jeg selv ikke styrer retningen på, men det er heller ikke meningen. Å trene trekker alltid oppmerksomheten min bort fra hverdagens små og store utfordringer. En nødvendig og god pause. Jeg bruker alltid musikk som ekstra inspirasjon, rytmen og musikkens stil er med på å motivere til innsats. 

I dag ble det en time gange på tredemølla. Fremdeles støl og tung i kroppen etter treningsøkter på tirsdag. En kropp og psyke som i tillegg bærer preg av pms og lite energi. Det gjelder å avpasse farten og intensitet etter forholdene. I dag gikk det bra og det er ekstra godt å nyte endorfinene! 

Jeg håper på brukbart vær i morgen, jeg har så lyst til å gå årets første runde rundt Sognsvann! 

torsdag 20. mars 2014

Livet er i endring

Senhøsten og vinteren har gått fort. Fryktelig fort.

Nå er det mars, dagene blir nok en gang lengre og lysere. Jeg har kommet meg gjennom vinteren. Jeg ble friskmeldt i begynnelsen av november. Sluttet med antidepressiva i desember. Stått gjennom stormen av følelser som kom tilbake som en springflo. Det var dager og følelser som ble heftige. Men jeg kom meg gjennom det også! Jeg har begynt å trene igjen, trening er viktig for meg.

Jeg har mange planer, ønsker og mål. Utfordringen er stadig å ikke bli for ivrig, for utålmodig og for frustrert. Men jeg har lært mye om tålmodighet og innsats over tid.

Jeg rydder for tiden opp i bloggen min. Jeg fjerner de eldste innleggene. Jeg har bestemt meg for å fortsette å skrive denne bloggen under fullt navn.